кадри , Народно събраниеИнтересни реплики си размениха  лидерът на Възраждане“

...
кадри , Народно събраниеИнтересни реплики си размениха  лидерът на Възраждане“
Коментари Харесай

Чорбанов към Костадинов: Всеки път ли искате развод, като се скарате с жена си?

кадри, Народно заседание

Интересни реплики си размениха  лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и проф. Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ при дебата върху препоръчани промени в Закона за здравето. Целта на предлагането на " Възраждане “ беше да се ограничи опцията на здравния министър за налагането на ограничения и въвеждането на наложителна имунизация при заразни заболявания. Преди то да бъде отхвърлено от болшинството, проф. Чорбанов се обърна към партията и съобщи, че когато не са удовлетворени от едно решение на министър, се желае оставка и избор на съмнение към държавното управление.

Костадин Костадинов в отговор съобщи, че самият Чорбанов е подлагал на критика както антиковид ограниченията по времето на ГЕРБ, по този начин и на служебните държавни управления, по този начин и на настоящето. „ Остава да кажете, по кое време ще поискате избор на съмнение на това държавно управление “, съобщи водачът на „ Възраждане “ към сътрудника си от Има Такъв Народ.

„ Всеки път ли желаете бракоразвод, като се скарате с жена си? “, отговори риторично проф. Чорбанов, като с това ясно сподели, че разликите в ръководещата коалиция по повод пандемията няма заплаха да доведат до разпадането ѝ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР